Căutare
Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 28, Sam Oct 19, 2024 3:28 am
Vizualizati primul subiect
4 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Vizualizati primul subiect
Cititi cu atentie aceste informatii inainte sa va lansati in administrarea forumului:
Cum se acceseaza panoul de administrare?
In meniul din partea de sus a paginii, click pe Conectare, o noua pagina se va afisa, completati cu numele de utilizator admin si parola pe care ati indicat-o in momentul inscrierii. Daca ati pierdut sau ati uitat parola, click aici. Imediat ce v-ati conectat, selectati linkul "Panou de administrare" din josul paginii.
Cum se modifica prezentarea forumului?
Puteti modifica modul de prezentare a forumului selectind o tema (fiecare tema afiseaza diverse imagini, icoane si culori). Pentru aceasta mergeti in Panoul de administrare, selectati Administrare in meniul tema si alegeti una din temele propuse. Mai tarziu puteti modifica sau alege alta tema.
Cum se administreaza categoriile si forumurile?
Puteti adauga, modifica si sterge categoriile si forumurile pe care le-ati creat, in orice moment si pentru totdeauna. Pentru aceasta selectati, in panoul de configurare, optiunea Administrare din meniul Forum si selectati Adaugare (un forum sau o categorie).
Cum se acceseaza panoul de administrare?
In meniul din partea de sus a paginii, click pe Conectare, o noua pagina se va afisa, completati cu numele de utilizator admin si parola pe care ati indicat-o in momentul inscrierii. Daca ati pierdut sau ati uitat parola, click aici. Imediat ce v-ati conectat, selectati linkul "Panou de administrare" din josul paginii.
Cum se modifica prezentarea forumului?
Puteti modifica modul de prezentare a forumului selectind o tema (fiecare tema afiseaza diverse imagini, icoane si culori). Pentru aceasta mergeti in Panoul de administrare, selectati Administrare in meniul tema si alegeti una din temele propuse. Mai tarziu puteti modifica sau alege alta tema.
Cum se administreaza categoriile si forumurile?
Puteti adauga, modifica si sterge categoriile si forumurile pe care le-ati creat, in orice moment si pentru totdeauna. Pentru aceasta selectati, in panoul de configurare, optiunea Administrare din meniul Forum si selectati Adaugare (un forum sau o categorie).
Ce poti face intr-o zi
Ultima editare efectuata de catre anitanna in Lun Mar 26, 2018 11:52 pm, editata de 1 ori
anitanna- Mesaje : 283
Data de inscriere : 21/01/2011
Ce poti face intr-o zi
Buna,Viviana,am cautat sa postez,dar nu mi s-a deschis decat aceasta freastra..si am indraznit.Daca am gresit cu ceva te rog sa ma ierti.... Te pup!
Re: Vizualizati primul subiect
Ultima editare efectuata de catre anitanna in Lun Mar 26, 2018 11:53 pm, editata de 1 ori
Re: Vizualizati primul subiect
Ultima editare efectuata de catre anitanna in Lun Mar 26, 2018 11:54 pm, editata de 1 ori
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Noi 14, 2023 7:59 pm Scris de Admin
» buna dimineata ! VIVISOR
Mier Mai 18, 2022 3:41 pm Scris de Admin
» CE POTI FACE INTR-O ZI?
Sam Apr 28, 2018 1:25 pm Scris de Admin
» Vizualizati primul subiect