Subiecte similare
Căutare
Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 28, Sam Oct 19, 2024 3:28 am
CE POTI FACE INTR-O ZI?
+3
felycuty
Beta
Admin
7 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Beta- Mesaje : 1905
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 72
Localizare : Bucuresti
frezii- Mesaje : 133
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 48
Localizare : Cernavoda
Re: CE POTI FACE INTR-O ZI?
Nici la tine nu a mers imaginea gif la mine si la Fely merge ....
frezii- Mesaje : 133
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 48
Localizare : Cernavoda
Nici aici nu-mi merge imaginea...
anitanna- Mesaje : 283
Data de inscriere : 21/01/2011
draga mea VIVISOR nici aici nu mai am dreptul sa vin ,BETA se tzine scai de mine spunand ca eu vin la tine si postez poze furate de la ele ,ea nu stie ca eu sunt prea isteatza si ca am zeci de linck-uri unde gasesc poze ,probabil asemanatoare cu ale lor ,ma mai acuzase si ANITZA intr-un timp ,asa mi-e greatza de ele ,dar vin in vizita la tine si nu la ele ,dupa capul lor nici la tine n-ar trebui sa vin ,asa ca iti doresc un inceput de saptamana minunat si le las in plata Domnului ca nu merita sa ma consum ptr. niste ........
anana11- Mesaje : 921
Data de inscriere : 15/08/2010
Buna ,draga Viviana.Nu ar trebui sa raspund,dar pur si simplu raman stupefiata de ce spune aceasta doamna!? Cand am acuzat-o eu de asa ceva???!!! Oare nu ea a fost aceea care m-a acuzat ca-i iau userii???? Cata amnezie?! Mare pacat,ca pe un spatiu atat de larg,nu are ,aceasta doamna,loc de noi!?.....Te rog sa ma ierti,dar ce face nu este frumos!?.Eu,zic,ca ar fi cazul sa incheie aceasta situatie care este degradanta,stanjenitoare si penibila pentru cei ce ne citesc.... pentru noi?!
..O zi buna ,draga Viviana...Te pup!
..O zi buna ,draga Viviana...Te pup!
Nu-mi doresc decat sa intru si sa -ti dau binete si sa las cate un mesaj pentru tine,care imi esti f placuta si draga...nu intru sa spionez si sa fac din forumul tau o trambulina de jigniri,apostrofari si fel de fel de acuze,gratuite la adresa nimanui! O zi frumoasa,draga mea
Cu stima si respect asa cum ne-am comportat si in sufrageria lui Anis!
..te invit la o cafea;s-ar putea ca unele dintre imagini sa mai fie puse si de altcineva si invers...se mai intampla si nu cred ca asta este vreo nenorocire...doar ,toate,colindam,probabil aceleasi site-uri..Pupici!
Cu stima si respect asa cum ne-am comportat si in sufrageria lui Anis!
..te invit la o cafea;s-ar putea ca unele dintre imagini sa mai fie puse si de altcineva si invers...se mai intampla si nu cred ca asta este vreo nenorocire...doar ,toate,colindam,probabil aceleasi site-uri..Pupici!
De pilda,eu recunosc,ca acest cosulet de la avatarul meu este luat de la una dintre prietenele noastre; mi-a placut,in special culoarea...si l-am adoptat..dar nu mi s-a reprosat asta de catre ea niciodata...de ce??? Este o doamna! Adica,ea este constienta si de faptul ca este frumos si-mi place,place si altuia....
In galeriile de pe blogul meu..am sute de poze,poate,adunate chiar mii...am mai vazut dintre ele si pe alte bloguri,dar pe mine nu m-a deranjat asta,ba dimpotriva,m-a bucurat...asta-i modalitatatea de lucru pe aici,pe bloguri...se mai copie de la unul,una,la alta....de ce trebuie sa fie suparare si tot felul de reprosuri,eu asta nu inteleg!?...La randul meu si eu le-am luat de la altii...
Am intalnit,in viata mea.oameni,care nu pot trai fara prieteni...cred ca si eu sunt una dintre ei...si care mi-am dorit sa am langa mine,oameni mai buni,adica prieteni,mai inteligenti,mai destepti decat mine,sa-mi ofere ajutor spre indreptarea slabiciunilor,de care nu cred.ca ducem lipsa, si chiar a greselilor noastre....
Se spune ca cine a avut odata un,o prietena stie sa pretuiasca,sa aprecieze prietenia! Razz:
Cele mai tinere au toata viata inaintea lor ca sa caute asta,dar eu,nu ca am motive de disperare,dar am inteles ca nu mai pot sa-mi permit sa incep viata din nou...
Am citit ceva...vag,asemanator sau intr-un film..am auzit aceste spuse....si mi-au patruns in inima,mi-au placut,fiindca au mult adevar in ele! Asta e parerea mea si nu trebuie sa fiti de acord cu ea! O seara minunata langa prietenii adevarati si langa cei dragi ai vostri!
Se spune ca cine a avut odata un,o prietena stie sa pretuiasca,sa aprecieze prietenia! Razz:
Cele mai tinere au toata viata inaintea lor ca sa caute asta,dar eu,nu ca am motive de disperare,dar am inteles ca nu mai pot sa-mi permit sa incep viata din nou...
Am citit ceva...vag,asemanator sau intr-un film..am auzit aceste spuse....si mi-au patruns in inima,mi-au placut,fiindca au mult adevar in ele! Asta e parerea mea si nu trebuie sa fiti de acord cu ea! O seara minunata langa prietenii adevarati si langa cei dragi ai vostri!
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Noi 14, 2023 7:59 pm Scris de Admin
» buna dimineata ! VIVISOR