Subiecte similare
Căutare
Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 28, Sam Oct 19, 2024 3:28 am
CE POTI FACE INTR-O ZI?
+3
frezii
anana11
Beta
7 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Beta- Mesaje : 1905
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 72
Localizare : Bucuresti
Re: CE POTI FACE INTR-O ZI?
tuturor care poarta acest nume frumos CONSTANTIN -ELENA si derivatele lor
Fie ca aceasta zi sa va dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!
Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!
Fie ca aceasta zi sa va dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!
Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!
anana11- Mesaje : 921
Data de inscriere : 15/08/2010
''Persoanele care te invata ce e binele, cum sa treci prin viata mai usor, iti da un sfat atunci cand ai nevoie ,te destainui cand iti este greu - trebuie tinute aproape, pentru ca ele aduc zambetul pe buze si dorinta de a trai.''
HRISTOS A INVIAT ! Vivisor
Sub un cer cam înnorat
Şi de fulger secerat,
Mă ascund să fac cafea
Pentru cei din lista mea.
Apă, zahăr şi iubire
Şi un gând de împlinire,
Melodia preferată
Un pahar de apă plată,
Calde-mbrăţişări alese
Flori de câmp acum culese,
Pentru tine prieten drag
Las cafea… şi mă retrag.
Sub un cer cam înnorat
Şi de fulger secerat,
Mă ascund să fac cafea
Pentru cei din lista mea.
Apă, zahăr şi iubire
Şi un gând de împlinire,
Melodia preferată
Un pahar de apă plată,
Calde-mbrăţişări alese
Flori de câmp acum culese,
Pentru tine prieten drag
Las cafea… şi mă retrag.
te pooooop VIVISOR
de 1 IUNIE -ziua copiilor -la multi ani ! tuturor copiilor vostrii ,nepotilor, stranepotilor, tuturor copiilor din luma-ntreaga !
Va doresc sa va bucurati de multa distractie si voie buna in toate ,de multa liniste sufleteasca si de un WEEK-END MINUNAT,….totodata si un dulce pupic si calde imbratisari de laAnana,……. Promite-mi, că indiferent de locul unde viaţa ne poarta… vom fi mereu prieteni!!
Va doresc sa va bucurati de multa distractie si voie buna in toate ,de multa liniste sufleteasca si de un WEEK-END MINUNAT,….totodata si un dulce pupic si calde imbratisari de laAnana,……. Promite-mi, că indiferent de locul unde viaţa ne poarta… vom fi mereu prieteni!!
De prea multe ori reflectăm la ce ar gândi alţii, ce impresie am face asupra celorlalţi dacă ne-am comporta într-un fel sau altul. Ar fi bine să ne debarasăm de rolurile pe care le jucăm de obicei şi să lăsăm voiciunea interioară să iasă la suprafaţă.
Bucuria înseamnă libertate de exprimare, înseamnă să avem încredere în copilul interior şi să-l lăsăm să se manifeste. Copilul din noi ştie să trăiască viaţa pur şi simplu, fără a o complica prin nenumărate reflecţii ce pun mereu în balanţă nevoile noastre şi aşteptările celorlalţi. Viaţa din noi vrea să se exprime, iar noi o legăm de interpretări morale, sociale sau religioase, trecând-o prin numeroase filtre. Uneori ţinem prea mult la disciplină, ne controlăm prea mult şi ne încorsetăm sufletul, care are mare nevoie de libertate.
Dumnezeu ne-a dăruit viaţa ca s-o trăim cu intensitate şi bucurie, s-o înflorim, nu doar să existăm în această lume.
Bucuria înseamnă libertate de exprimare, înseamnă să avem încredere în copilul interior şi să-l lăsăm să se manifeste. Copilul din noi ştie să trăiască viaţa pur şi simplu, fără a o complica prin nenumărate reflecţii ce pun mereu în balanţă nevoile noastre şi aşteptările celorlalţi. Viaţa din noi vrea să se exprime, iar noi o legăm de interpretări morale, sociale sau religioase, trecând-o prin numeroase filtre. Uneori ţinem prea mult la disciplină, ne controlăm prea mult şi ne încorsetăm sufletul, care are mare nevoie de libertate.
Dumnezeu ne-a dăruit viaţa ca s-o trăim cu intensitate şi bucurie, s-o înflorim, nu doar să existăm în această lume.
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Noi 14, 2023 7:59 pm Scris de Admin
» buna dimineata ! VIVISOR